דם לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

21/03/2018 | 17:41 | מאת: מוראל

היי אשמח אם תוכל לענות לי על כמה שאלות. 1.האם לאחר חדירהלא מלאה כאשר יורד דם זה יכול להיות רק בגלל קריעת קרום בתולין ? *ואם לא מה הסיבות שבגללן גם יכול לרדת דם לאחר חדירה? 2. האם לאחר חדירה לא מלאה יכול לרדת לי דם ועדיין אני אשאר בתולה ? תודה מראש (:

1.האם לאחר חדירהלא מלאה כאשר יורד דם זה יכול להיות רק בגלל קריעת קרום בתולין ?= לא רק *ואם לא מה הסיבות שבגללן גם יכול לרדת דם לאחר חדירה?= טראומה 2. האם לאחר חדירה לא מלאה יכול לרדת לי דם ועדיין אני אשאר בתולה ?= אפשרי

מנהל פורום קרום הבתולין