שאלה,

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

24/05/2010 | 22:49 | מאת: מודאגת

שלום, אני בת 17 ויש לי חבר. לפני שבוע הוא הכניס לי אצבעות בפעם הראשונה, וזה היה ממש ביום האחרון של המחזור- כשכבר לא היה לי דימום בכלל. יום אחרי זה, התחיל לי דימום שוב. לא דימום קשה אבל דומה לימים האחרונים של המחזור. האם זה נורמלי שהמעשה גירה את המקום והגביר את המחזור? האם זה נחשב לקריעת הקרום ובעקבות כך נגרם דימום? חשוב לציין שאין לי כאבים והדימום לא התרחש בזמן המעשה. זה ממש כמו המשך של המחזור, יכול להיות שזה פשוט המשך שלו והוא נמשך יותר מהרגיל בגלל הגירוי? תודה מראש.

25/05/2010 | 08:10 | מאת: רוני

כל התשובות נכונות עדיף שתגשי לרופא לבדיקה ויזואלית

האם זה נורמלי שהמעשה גירה את המקום והגביר את המחזור? ^^אין לדעת. נראה שאין קשר. האם זה נחשב לקריעת הקרום ובעקבות כך נגרם דימום? ^^אותה תשובה כנ"ל. יכול להיות שזה פשוט המשך שלו והוא נמשך יותר מהרגיל בגלל הגירוי? ^^יתכן

מנהל פורום קרום הבתולין