השאלה שלי בקשר קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

06/06/2017 | 01:10 | מאת: יפית

הי ,חמישי שעבר אני וחבר שלי היינו במיטה ויצא מצב שהוא התחיל לרגעת לי למטה ובדגדגן ואז ממש להזיז את היד שלו והיה לי כיף מאוד , ויצא מצב שגמרתי די הרבה וניסה להכניס לי אצבע בקטנה כאב לי קצת וישאר הוציא יש מצב שהוא פתח לי את הקרום הבתולין שלי? ומאז עד עכשיו כאב לי למטה שאני מגבת שם כאב לי יש מצב שהוא פתח לי ואני די מפחדת

חכי כמה ימים ונראה שהכאב יחלש. לגבי שלמות הקרום רק רופא יוכל להשיב לך אחרי בדיקה.

מנהל פורום קרום הבתולין