בתולים

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

07/03/2016 | 20:42 | מאת: אורטל

היי שלום אני בת 20 יש לי חבר ובמשך כמה חודשים אני מנסה לקיים יחסי מין ולא מצליחה אני חושבת שיש לי בעיה שהחור שלי ממש קטן יש אולי משחה משהו שיכול לנסות לעזור ניסיתי חומר סיכה ולא עזר

07/03/2016 | 20:48 | מאת: אורטל

זה מרגיש כאילו זה לא יקרה לעולם אני ניסיתי הכל אני אובדת עצות מה לא בסדר בי?

איך אפשר לסייע?

08/03/2016 | 19:57 | מאת: אורטל

אין לי מושג אני באמת לא יודעת מה לעשות אולי יש משחה שתפתח לי את החור או משהו שיכול לעזור חוץ מחומר סיכה אני מרגישה מכווצת לא בשליטתי גם שאני מנסה להיות משוחררת זה לא נכנס

מנהל פורום קרום הבתולין