דחוף

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

06/01/2016 | 00:19 | מאת: mado20

איך אני יכולה לדעת אם אני עדיין בתולה ? יש סימן משהו שיכול לעזור לי ? חבר שלי מכניס לי את איבר מינו רק מאחורה כי אני רוצה להישאר בתולה עד החתונה אבל הוא תמיד יורד לי מקדימה ומכניס את הלשון האם הוא יכול לקרוע לי את קרום הביתולין ???

איך אני יכולה לדעת אם אני עדיין בתולה ? יש סימן משהו שיכול לעזור לי ?= לא חבר שלי מכניס לי את איבר מינו רק מאחורה כי אני רוצה להישאר בתולה עד החתונה אבל הוא תמיד יורד לי מקדימה ומכניס את הלשון האם הוא יכול לקרוע לי את קרום הביתולין ??? = לא

מנהל פורום קרום הבתולין