פעם ראשונה ללא דימום

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

10/05/2010 | 22:40 | מאת: לימור

אני בחורה דתיה התחתנתי ממש לפני שבוע ובזמן קיום היחסים פעם ראשונה (אני בתולה)לא היה לי שום דימום. המדריכה כבר הסבירה לי שלחצי מהנשים אין דימום . ורציתי לשאול האם זה נכון או שזה מקרה נדיר . יש לציין שהרגשתי כאב חזק אבל בלי דימום. בעלי אמר לי שהמדריך שלמד איתו גם אמר לו שבחצי מהנשים אין דימום . אני פשוט קצת מרגישה לא נוח עם וארגשת אכזבה

12/05/2010 | 23:07 | מאת: .

אני לא יודעת אם מדובר במחצית מהנשים, אבל בכל מקרה, אצל הרבה נשים אין דימום, וזה תלוי בין היתר בגמישות הקרום.

05/09/2013 | 08:04 | מאת: נטלי

אני והחבר שלי אנמ בת 25 פעם ראשונה שוכבת איתו ולא ירד לי דם.. רק כתם מוזר בתחתונים...גם אני ציפתי לדם וזו הייתה אכזבה ..תאמת לא ממש נהנתי והיה לי ממש כואב..גם אחרי בהליכה ובישבה ואני יום שאחרי וקצת כואב..זה טבעי??

זה נכון מה שאמרה המדריכה.

מנהל פורום קרום הבתולין