הפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

04/09/2015 | 18:13 | מאת: ב'

האם גבר ( לא בתול) יכול להרגיש אם שוכב עם בתולה בהנחה שהיא לא מגלה פחד? כלומר מרגישים מחסום? שאלה לגבי ניתוח לפתיחת הקרום: זה כואב אחרי הניתוח? אמרו לי שכן רופא גניקולוג.. בהנחה שאין קרום עדיין זה כואב אין וגינימוס?

האם גבר ( לא בתול) יכול להרגיש אם שוכב עם בתולה בהנחה שהיא לא מגלה פחד? = נדיר כלומר מרגישים מחסום?= נדיר זה כואב אחרי הניתוח? = אחרי ההחלמה אין כאב שונה מהרגיל של פעם ראשונה בהנחה שאין קרום עדיין זה כואב אין וגינימוס?= יש ויש

מנהל פורום קרום הבתולין