יש לי שאלה לגבי דפלפט 500 מ"ג
דיון מתוך פורום פסיכיאטריה
אני סובל מPTSD ומטופל בפאקסט 60 מ"ג ליום לאחרונה חשתי הרבה מתח והפסיכיאטר נתן לי דפלפט כדור ליום . כחודש לאחר נטילת התרופה יש לי פחות היתפרצויות זעם אבל יש לי גם רעד בידיים . שאלתי היא האם הפחתת היתפרצויות זעם או רעד בידיים הם תוצאה של נטילת דפלפט .? האם דפלפט היא תרופה מקובלת שחולי PTSD משתמשים בה ואם כן עד כמה היא יעילה?
אני מקבלת 3פעמים ביום דפלפט 500 לאחר חבלה בראש כתוצאה מנפילה. אני מקבלת את התרופה כבר 3 חודשים. הופיע לי רעד בידיים ואני סובל מכאבי בטן. האם אלו תופעות לוואי של התרופה. מתי אוכל להפחית את המינון שלה.
ליעקובי ושמעונה אין היום תרופה מתאימה לפוסט-טראומה ולכן הטיפול הוא בדרך כלל סימפטומטי. הדפלפט בעיקר שימושי במצבים של אחרי חבלה בראש. לדפלפט עלולות להיות תופעות לוואי רבות וגם רעד, אבל במקרה של יעקובי גם סרוקסט עלול לגרום לרעד. כל טוב דר' גיורא הידש