הצילו!!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/04/2006 | 17:32 | מאת: פרח

אני בהריון בשבוע 5 וחצי. לפני ההריון לקחתי סרוקסט וקלונקס במשך חמש וחצי שנים. הפסקתי לפני שלושה חודשים והרגשתי טוב. ברגע שקיבלתי את את ההודעה על ההריון נכנסתי לפאניקה אמיתית. אתמול והיום זה הגיע למצב שלא ידעתי בעבר של התקף פאניקה נוראי שלא מפסיק, בחילות, שלשולים, לחץ בחזה והכי גרוע - תחושת פחד נוראית. הייתי במצב נורא והלכתי למר"מ. אף אחד לא יודע להגיד לי אם מותר לי לקחת קלונקס בהריון או לא. הצילו. מה אני עושה??? אני לא יכולה לחכות עד יום ראשון, אני במצב נוראי.

14/04/2006 | 10:32 | מאת: נטלי

היי אולי יש אפשרות להשיג את הפסיכיאטר שטיפל בך? תנסי לחפש גם מידה באינטרנט. ואם זה ממש דחוף, תלכי למיון. שם בטוח ידעו. תרגישי טוב.

15/04/2006 | 22:34 | מאת:

לפרח מצטער שראיתי את שאלתך רק היום ואני מקווה שאת מרגישה טוב יותר. אפשר ליטול קלונקס בהריון ובטח שמספר כדורים לא יזיקו כדי לצאת מהמצב החריף. כדי להתעדכן ולקבל תשובה מוסמכת תתקשרי מחר למכון הטרטולוגי בהדסה. שבוע טוב דר' גיורא הידש