כאבי ראש מתמשכים
דיון מתוך פורום פסיכיאטריה
שלום רב. בעבר התייעצתי בנוגע כאבים שונים בצורת חום/צריבה בראש ובחזה - הובחנתי כי סובל מהפרואת חרדה. התחלתי מטיפול מתמשך ( למשך 5 חודשים ) בפריזיאום. נכון להיום אני נמצא בטיפול בלוסטרל במשך חודש ימים וגם עובר תהליך גמילה מפריזיאום ( הורדת מינון בהדרגה עד 0 ) אכשין לוקח חצי כדור בערב. בתקופה אחרונה סובל מכאבי ראש שמובילים אותי במשך כל הים מהבוקר עד הערב - כל יום מחדש אני מתורר כבר עם כאבי ראש + לא מצליח לישון בלילה יותר מ 4-5 שעות אין לי בעייה להירדם ( לדוגמה ב22:00 - וב3:30 אני יכול להתורר ומאוד מתקשה להירדם שוב ) האם כל התופעות מוכרות ? עודה על המלצות ! בברכה.
לאלכס אכן האבחנה המבדלת לא קלה. יתכן וכאבי הראש דומים לתחושות הראשונות שבגללן הגעת לטיפול. אבל גם לוסטרל עלול לגרום לכאבי ראש...כך שאם מדובר בכאבים שונים, יתכן שמקורן בלוסטרל. שבת שלום דר' גיורא הידש
שלום לד"ר גיורה. אתא בהחלת צודק התכבנתי לכאבי ראש דומים לתחושות הראשונות שבגללן הגעתי לטיפול. האם זה עמור לעבור מתי שהוא ? האם להמשיך ב-לוסטרל או כידי להחליף ? ממה יכולים להיגרם בעיות בשינה ( לא מצליח לישון יותר מ-4 שעות בליילה - מתורר ב4 בבוקר.) ואך לטפל בתופעה ? תודה. בברכה.