ריטאלין -- ונשמרתם לנפשותיכם !!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/02/2005 | 20:18 | מאת: שליו

ריטאלין כמו שנאמר עושה הרבה כסף ליצרן ובעצם הורסת את הילד ובסופו של דבר מחיר "השקט" הוא ילד רובוט שברבות הימים הופך למבוגר עם דימוי עצמי נמוך והרגשה של חוסר אונים שלעתים מטפל בה באמצעות התפרצויות זעם. ההוכחה הפשוטה לכך היא שיש בית ספר אחד בארץ (מלבד המגזר החרדי) שהוא 100% נקי מריטאלין או כל תרופה פסיכיאטרית אחרת. הילדים שם לומדים מקבלים אהבה ומתפתחים ניפלא ללא אימת הריטאלין. אל תאמינו לאף אחד שתרופות מכל סוג מטפלות. הם מדכאות את הסימפטומים לפרק זמן כלשהו ע"י סימום שהוא כשלעצמו ניסיון לטפל בכאב. שתהיו בריאים והזהרו מהפסיכיאטריה. דרך אגב היה מאמר ניפלא של הקשר של פסיכי עם הנאצים בידיעות של שבת . קראו ותיבהלו והשמרו לנפשותיכם.

01/03/2005 | 10:08 | מאת: אורן

ההסבר שלך נכון כשלעצמו, אך מה עושים, אם יש בעייה שלא ניתן להתגבר עליה, ללא התרופות - כמו הזיות למיניהן, שגם במצב זה, כמובן, התרופות אינן מרפאות - אלא משקיטות את הסימפטומים אך בכך מאפשרות להמשיך לתפקד. אשמח אם אפשר יהיה לעשות קישור של המאמר לפורום - איני מוצאת אותו. תודה

01/03/2005 | 21:16 | מאת: שליו

לאורן היקר הנה המלצה שעובדת : 1. קח את הילד לבדיקות פיסיולוגיות מקיפות: בדיקות דם שיבדקו חוסר בויטמינים, הרעלות מתכת , בדיקות שתן וצילומי רנטגו למציאת דיספורמציה. 2. תוספי ויטמינים במיוחד B1 בכמות מינימלית של 600 מ"ג ליום תלוי במשקל של הילד, עד 1000 מ"ג בתוספת של מינרל סידן ומגנסיום וויטמין c 1000 מ"ג. 3. טיול יומי של הליכה של בין 30 עד 60 דקות כאשר מפנים את תשומת ליבו של הילד לחפצים בסביבה. 4. יציאה לשפת הים או חורשה וכדומה, לתת לו להשליך אבנים או לצעור או לירוק. 5. ארגון וסידור אזור המגורים של הילד . כל דבר מונח במקומו 6. יצירת לו"ז מוסכם להשכמה אכילה ושינה. 7. חיסול אכילת כל סוכר מכל סוג שהוא. 8.מ י נ מ ום חטיפים 5 ארוחות מלאות ובריאות כולל ירקות ופירות. נסה שבועיים ודווח לנו מה קרה. כמובן השג טיפול מקצועי לתוצאות הבדיקות. בהצלחה.