שאלה בקשר לכדורים נוספים!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/01/2005 | 19:26 | מאת: שרה 47

שלום שוב, אני לא יודעת האם אתה מכיר, אך יש חברה בשם Sunrider שמייצרת כמוסות שמתפקדות כתוספי מזון למערכת העצבים המרכזית ולמוח.הכמוסות הם : Ese- שמשמש לריכוז טוב יותר ומומלץ ליטול לפני בחינות.עוזר גם למתח, הפרעות בשינה וכו'... Top-משמש גם לריכוז ולאיזון בין קוגניציה לרגש. Joe- משמש להזנת העצמות ,השרירים והעצבים ומסייע בהתכווצויות שרירים, משמש גם נגד כאבים ומסייע בהפרעות שינה. שלושת הסוגים של הכמוסות מומלצות במקרים של שיתוק, מתח, התמוטטות עצבים, עייפות כרונית ודיכאון. השאלה היא האם ניתן להחליף בין כדור 10 מ"ג של הרידאזין (שכתבתי בהודעה הקודמת) לבין שלישית הכמוסות של סאנריידר בעוד שמצבי הנפשי משתפר ואני מקבלת מינון נמוך יחסית של כדור הרידאזין. תודה רבה מראש כל טוב יום טוב.

05/01/2005 | 19:30 | מאת: מתוסכלת

רק דוקטור גיורא הירש מוסמך להורות לך בנוגע להורדת מינון ותחליפי כדורים, ולא אנשים חובבנים ו/או אינטלגנטים. , עם כל הכבוד לדור!(ויש כבוד!)

05/01/2005 | 19:39 | מאת: דור

מינון של 10 מ"ג רידזין איננו נחשב למינון טיפולי אפקטיבי ולכן סביר להניח שלא תהיה לך בעיה להפסיק עם או בלי תחליפים טבעיים כאלו או אחרים שהיעילות שלהם מוטלת בספק ובוודאי שאין עליהם מחקרים רציניים כמקובל בעולם הרפואה.

06/01/2005 | 00:40 | מאת:

לשרה לא הייתי מפסיק תרופה בלי דעתו של הרופא המטפל. ישנם חומרים "טבעיים" רבים בשוק, סאנריידר פעילים מאוד ויש גם את NIKKEN עם המגנטים, אבל איני בטוח ביעילותם. כל טוב דר' גיורא הידש