תסמונת המעי הרגיש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/09/2004 | 01:05 | מאת: רויטל

שלום אני סןבלת 5 שנים מתסמונת המעי הרגיש מאוד אין לי חיי חברה עבודה לימודים כל אוכל או לחץ הכי קטן גורם לי לשילשולים עד 20 פעם ביום אני סובלת ומטופלת באימודיום וגם נורטילין כי תופעת הלוואי שלו היא עצירות אך זה כבר לא עוזר לי עברתי בירור מקיף ביותר ואובחנתי כחולה בתיסמונת זו ניסיתי הכל חוץ מהיפנוזה בדמיון מודרך כי במכבי באשקלון והסביבה אף אחד לא מתמחה בibsאיפה אוכל למצוא מישהו שיעזור לי בכך? בקופת חולים והאם נורטילין גורם לנשירת שיער עיזרו לי אני מתחחנת יש לי כבר חרדות מכל דבר פוביות ופעולות כפייתיות בגלל שאני לא מצליחה לעבור ללמוד ולנהל חיים נורמלים אני קורסת בבקשה הפנו אותי לעזרה חיי סובבים במעגל ללא מוצא? תודה רויטל

02/09/2004 | 02:56 | מאת: אני

שלום רויטל, לדעתי את לא מטופלת נכון. את לא כותבת האם את סובלת מחרדות, ומתח, שהם הגורמים לתסמונת. במידה וכן עלייך לטפל בשורש הבעייה הווה אומר בחרדות ובמתח ולא טיפול בסימפטומים תוך הזנחת המקור, כפי שאת עושה, כנראה. טיפול אפשרי נוסף הוא- תרופה בשם מודאל, שמרגיעה את הקיבה. (ומרגיעה בכלל).

02/09/2004 | 05:46 | מאת: אלי

גם אני חושב שאת מטופלת לא נכון. נסי למצוא מישהו מקצועי שמתמחה בתזונה מהרפואה המשלימה שישנה לך את התזונה ויפטור אותך מ- IBS. אחרי זה הכל יהיה לך קל.

02/09/2004 | 12:05 | מאת: רויטל

החרדות ןהמתחים החלו רק בשנה האחרונה והיו לי פני דלקות מעיים אני רוצה לדעת באיזור הדרום מי עושה היפנוזה התסמונת איי ביי אס חוץ מי צחי בן יצחק מסורוקה כי הוא פרטי ולא דרך הקופה התסמונת התחילה בצבא שהכל היה תקין והתחילו לי כאבי בטן קשים ואחכ תופעות היה לי זיהום שגרם לך אובחנתי אחרי בדיקות רבות של פרפסור עמי ספרבר והוא המליץ על היפנוזה בדמיון מודרך מודל לא עזר לי רק גרמה לי לתופעות קשות ונוטרילין עזרה מעט האם היא גורמת לי לנשירה?ומה עלי לעשות?