יש......
דיון מתוך פורום פסיכיאטריה
יש טיפול הומאופטי שיכול לעזור מאוד לדכאון- למה לכם לקחת את התרופות הדפוקות הללו ??
את יכולה לפרט?...(כל מה שניתן)
אני לא שמעתי על שום אדם שטיפול הומאופתי בלבד עזר לו לצאת מדיכאון עמוק. מקסימום, זה יכול להיות טיפול תומך לטיפול העיקרי... ו"התרופות הדפוקות" האלה יכולות ממש להציל נפשות, אז אל תמעיטי בערכן!
הייתי זמן רב בטיפול הומאופתי, שעזר לכל מיני סימפטומים ובעיות. אני בהחלט בעדו. אבל השינוי האמיתי התחולל רק כש"נכנעתי" ולקחתי סרוקסט. פשוט חיים אחרים.... רינת
אין לך מושג במה ועם מה אנשים מתמודדים פה. תרופות האליל של ההומופתיה יכולות לדרדר אנשים שנמצאים פה במצבים קשים ומי שישתמש בהם למקומות שהחזרה משם קשה ביותר. כל המילים על הומיאופתיה כבר נכתבו בלה בלה בלה.... את חופשיה ללכת להזיק לעצמך אבל אל תפרסמי הודעות עם סימן קריאה מאחוריהן ועוד עם השמצה של התרופות שמצילות חיים במלוא מובן המילה!!!!! כל עוד מדובר בקישקושים של טיפול בדברים קטנים אפשר עוד להבין שאנשים כמוך מנסים לעשות רווח על חשבון אנשים מסכנים אחרים או סתם טיפשים שמקדמים מכירות של שרלטנים מתוך תמימות , אבל פה? פה כבר אין סליחה...... אני מאחל לך שלעולם לא תביני על מה אני מדבר. הנה רמז: "אין סבל בעולם כסבלם של חולי נפש"
יש מלא חרטטנים שקוראים לעצמם מטפלים בנפש זה מתחיל בפסיכותרפים שאין להם מושג על פזיולוגית האדם המח תיפקודו וכד' עובר דרך כל מיני מרפאים באבנים ב"תרופות" מרפא ואין לזה סוף .כל אחד פותח קורס לחיים טובים וכנראה שהמציאות המחורבנת מביאה אנשים חלשים וחסרי תקווה לידיים כאלה. לא היתי אפילו יושב מול אחד שלפחות למד ועשה תואר דר' בתחום הנפש.
שלום, דווקה במקום הזה שאתה חסום או נעצר שם נימצאת הבעיה. מה קרה ניכנסתה לברקס? כדאי שתעביר הילוך... ותחשוב על זה... מיכל מ