מאוהבת בכלום.
דיון מתוך פורום פסיכיאטריה
היי, יש לי בעיה, אני לא יודעת אם היא בדיוק בעיה...היא מוזרה לי. אני מאוהבת. אבל לא במישהו, ולא במשהו. אני פשוט מאוהבת, בכלום. פתאום התאהבתי. אני מרגישה שאני מאוהבת. אני נורא נרגשת ויש לי דפיקות לב מהירות נורא ואני חייבת לחבק את כולם פתאום ואני לא יודעת בכלל ממה זה נובע זה לא שאני שמחה או משהו פשוט בהיי בצורה בלתי רגילה, כבר הרבה זמן. מה זה אמור להביע? בתודה, מור גן.
מור שלום, חסרה אינפורמציה כדי שיהיה אפשר להשיב לך : א. האם הדבר מפריע לתפקודך/מסכן אותך בדרך כלשהי ? במילים אחרות - האם זו בעיה ??? ב. האם את נוטלת תרופות כלשהן, שיכולות לעורר תחושות שכאלה ( תרופות אנטי דכאוניות למיניהן ) ?
נו אז מה הקטע זה כיף להרגיש בהיי כזה ולא בדיכי כזה.........אוליייי
אמממ ככה, אני לא לוקחת תרופות אנטי דכאוניות. (סיימתי עם זה לפני חצי שנה) וזה מפריע לי נגיד להתרכז בשיעורים ואין לי כוח להכנס ואם אני נכנסת אני משתגעת ומפריעה לכולם כי אני נורא נרגשת ואני מרגישה שעוד שניה אני עומדת להתפוצץ מעודף רגש.