מצב מוזר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

04/07/2003 | 13:15 | מאת: ד

היי אני שרויה אולי 3 שנים או יותר בדיכאון לפני כמה ימים ישבתי מול הטלויזיה והרגשתי שאני לא מבינה מה קורה מסביבי נכנסתי למצב שלא הייתי מודעת לכלום ופשוט בהיתי במסך בהרגשה שהמוח שלי מת. זאת הייתה הרגשה מאוד מוזרה והיא עד עכשיו לא עוברת לי , ואני מוצאת את עמי נמצאת בחרדות בקביעות ביומיום מהמצב הזה,כך שאני לא יודעת אם הוא עבר. אף פעם לא היה לי כזה חוסר שליטה על עצמי ועל הדמעות שלי. למישהו יש ידע או השארה לגבי מה קורה לי עכשיו. תודה.

04/07/2003 | 16:33 | מאת: אריאל

שלום הרגשה של ניתוק ושאנו נמצאים בעולם אחר ממה שכולם נמצאים זה חלק מהדיכאון. לא ציינת האם את מטופלת תרופתית או פסיכותרפית. אני חושבת שזה מאוד חשוב שתהיי תחת הטיפול הנכון. ההרגשה של הערפל הזה זה סימפטום קלאסי של דיכאון תרגישי טוב אריאל

04/07/2003 | 17:43 | מאת: ד

שלום ותודה על תגובתך אני לא נמצאת בטיפול תרופתי או פסיכותראפי ולגבי תגובתך לנושא , אני חושבת שזה יותר מסימפטום קלאסי של דיכאון, הדיכאון הוא לפי דעתי מה שגרם לי להגיע למצב הזה. קשה לי לחשוב בבירור והמחשבות שלי מונעות מימני להגיע למצב של שקט נפשי. אני חייבת לעשות דברים כדי "להחיות את עצמי" אחרת אני מרגישה שהמוח שולט בי ואני יאבד את עצמי.