חוסר ביטחון
דיון מתוך פורום פסיכיאטריה
אני חסרת ביטחון, (במיוחד בדיבור) טיפוס מאוד חרד,(במיוחד ממוות) סובלת מדימוי עצמי נמוך, ועוד..... שאלתי, האם קיים כדור אחד המקיף את כל הנאמר ויכול לשנות לי את החשיבה? אם כן מהו? ולאן לפנות? לידיעה לא הייתי כזאת בעבר הרחוק.
הי וברוכה הבאה לפי מה שהבנתי אורך חייך כפי שהם מפריע לך ואת רוצה לשנות אותם ובהחלט אפשר. אני חושבת שכדאי שתגשי לאבחון פסיכולוגי/ פסיכאטרי. החרדות אכן יכולות להיות מטופלות בכדורים אך יתכן שתצטרכי רק שיחות בכדי לקבל כלים להעלות את הדימוי העצמי ולשפר את הביטחון. אני מאוד מאמינה בשילוב של טיפול תרפותי כשצריך ושיחות. שיהיה המון בהצלחה תעדכני אותנו שלך, אריאל
אין תרופה לחוסר ביטחון או לדימוי עצמי נמוך אלה דברים שאת צריכה לעבוד עליהם בפסיכותרפיה גם "טיפוס חרד" (להבדיל מחרדה) זה לא בדיוק דבר שניתן לפתור עם כדורים בקיצור לפי ההודעה שלך את צריכה טיפול פסיכולוגי מעמיק וממושך ולא תרופות אבל אם הפסיכולוגית ממליצה על תרופות זה משנה את התשובה ואז כדאי לגשת לייעוץ פסיכיאטרי. מאד חשוב מה הפסיכולוגית חושבת ואח"כ להחליט אם לגשת לפסיכיאטר.