נשים נשים שק נחשים
דיון מתוך פורום פסיכיאטריה
שלום רב נקבות (כן, ממש כך) בינתיים, כל זריקות הבוץ, המילים הלא יפות, הנמיכויות שהופיעו בפורום הזה - הגיעו מבנות, נ ק ב ו ת. מה קורה ? לא יכולות להבין עניין ? - יש דברים שלא מתאימים לפורום ה ע ד י ן הזה, אותם אפשר להעביר לפורום כדורגל למשל. די, בבקשה די. למילים יש עוצמה חזקה, ואם דוקטור פלד פה, והוא מתחזה או לא - די, הניחו. בבקשה, יש פה אנשים שכל כך רגישים, ואפילו למילים. הפורום הזה מתנהל ברמה גבוהה, עדינה ורגישה לא מהיום. אל תזרקו מילים, בוץ. שרונה לטלי למיכלי, חוצפנית, תמימה, מתחזה - ד י. פשוט ד י. בבקשה ממכן אור (אחת הנקבות)
א. ההודעה הזאת שלך כבר הייתה. בשביל מה פעמיים? ב. שק נחשים לא פחות גרוע מן המילים האחרות, וגם לא בדיוק שפה ספרותית . גם השימוש שלך במילה נקבה די מגעיל ג. פורום עדין? רמה גבוהה? תגידי איזה שטויות זה? אם הוא מתחזה או לא זה לא נראה לך רלבנטי? מה זאת אומרת? ייתכן שיש פה אדם שעצותיו מסכנות אנשים, אז על מה את בדיוק מדברת? תסלחי לי, אבל אין שום מחשבה הגיונית מאחורי דברייך. את לא מובנת לחלוטין. ותבררי מילותייך בבקשה קודם שאת באה להטיף מוסר לאחרים.
that exactly what i meant cant go higher have to show power only girls, u never see it in boys manner whass d prob? stop it at once, just stop, enough