ריטלין לילד בן 10 המרזה מיום ליום

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

26/07/2016 | 20:20 | מאת: יהודית

הנכד שלי לוקח ריטלין בערך כשנה. לפני הריטלין היה ילד ערני ובריא. עכשיו נראה ממש מסומם ורזה המון. נראה כאילו עומד להיות אנורקטי, אין לו תאבון לאכול והוא נראה כמישהו מעולם אחר. הערתי מספר פעמים להורים שזה לא מצב נורמלי, אבל הם בשלהם שהילד לא מפוקס בכיתה ויוצר בעיות, ואין ברירה אלא לתת לו את הריטלין. השאלה שלי: האם אין סכנה בריאותי לילד שמרזה ואינו אוכל כיאות? האם יש איזה שהו גבול, קו אדום, שמכאן והלאה צריך להפסיק את התרופה? תודה לתשובה.

06/08/2016 | 13:25 | מאת: מתמצא

שלום לסבתא יהודית המודאגת, יתכנו הסברים רפואיים שונים למצב אותו את מתארת. ריטלין עלול לגרום לבחילה ואי נוחות בבטן. אולי זה תורם. כדאי להתייעץ עם רופא הילדים.