מינון רטלין 10 מ"ג למשקל 50 ק"ג

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

27/04/2016 | 21:14 | מאת: אני

הי. אני סטודנטית שמתקשה לשבת זמן רצוף ללמוד. לימים שצריכה לשבת הרבה קיבלתי מהרופאת משפחה ריטלין 10 מ"ג 10 כדורים. לקחתי היום אחד והרגשתי מצויין וריכוז גבוה אבל אחרי שעתיים חלה ירידה בהשפעה. אני שוקלת 50 ק"ג , יכול להיות שהמינון שלי 20 מ"ג? כמובן שאבקש את אישור הרופאה. האם זה הגיוני שאני צריכה לקחת שני כדורים במכה? בתודה מראש...

30/04/2016 | 03:20 | מאת: מתמצא

שלום, יתכן שתזדקקי למינון יותר גבוה אבל נכון להתחיל ב- 10 מג בלבד ולהעלות, בהמשך, בהדרגה, לפי הנחיות הרופאה