רטלין ואלכוהול

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

28/01/2016 | 23:56 | מאת: שיר

אני בת 16 ומחר (יום שישי) קבעתי עם חברות לשתות בפעם הראשונה. אני לא מתכוונת לשתות הרבה כי יודעת שזה לא בריא כל כך בגילי. אני לוקחת קונצטרה כל יום ואם יש הרבה שיעורים אז גם בימי שבת. אם אשתה מעט ולא אעבור בשתייה את השעה 1 בלילה, אוכל לקחת רטלין 20 מ"ג אחר הצהריים של שבת? או לקחת רטלין 20 מ"ג ב8 בבוקר של שישי, יותר מ12 שעות לפני שאתחיל לשתות?

29/01/2016 | 18:33 | מאת: מתמצא

שלום שיר, כללית, זה אפשרי אף כי הכל אינדיבידואלי. כדאי שההתנסות הראשונה תהיה בכמות קטנה