התייבשות בפה

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

28/06/2015 | 19:21 | מאת: נועה

היי, הפה שלי נוטה להתייבש מהריטלין באופן קיצוני שממש שורף לי בגרון. אני ניגשת למבחן פסיכומטרי השבוע וההתייבשות ממש מפריעה לי לעשות את המבחן ב100. משהו ממש מוזר ששמתי לב אליו זה שבסימולציות של המבחן שעשיתי בצהריים, מ2 וחצי עד 6 בערב, הפה שלי כמעט ולא התייבש. אבל כשעשיתי את המבחן ב9 וחצי בבוקר עד 1, הפה שלי ממש ממש התייבש והקשה עליי. המבחן שלי בשעה 9 וחצי ולכן אני רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות כדי למנוע את ההתייבשות הזו. חשוב לציין שאני לא שותה במהלך המבחן כי אין הפסקות ואני מעדיפה לא לצאת לשירותים, אז שתיית מים היא לא פיתרון.. אשמח אם תעזרו לי..

28/06/2015 | 22:36 | מאת: מתמצא

שלום נועה, אינני יודע ממה נובעת תחושת היובש בפה שלך. יתכן קשר לסטרס. אין לי, לצערי, פתרון להציע אבל אאחל בהצלחה

11/07/2023 | 08:00 | מאת: מוישי

אכן, תופעה זו מוכרת מאוד. אם תראי את העלון המצורף לתרופה תראי שכתוב שהריטלין גורם לפה להתייבש. גם לי זה ככה. עצתי, לשתות בלגימות קטנות. בהצלחה!