ריטלין

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

13/09/2014 | 21:57 | מאת: נטע

הילד שלי בן 6 עלה לפני שבועיים לכיתה א יש קשיים רבים בבית הספר הוא בכיתה משלבת יש לנו תור לנירולוג בעוד שבועיים אני רוצה להתחיל לו את הריטלין כבר עכשיו האם זה נכון?

18/09/2014 | 16:23 | מאת: איילה

אני אמנם לא רופאה אבל..לא! זה משהו שצריך לקחת אחרי התייעצות עם רופא ואחרי אבחון. ובמידה ואכן יש לו הפרעות הדורשות טיפול כדאי להתייעץ עם נטורופתית גם ולא למהר לריטלין, יש תוספים מתאימים כמו הפיקנוגנול שבמדינות מסוימות הוא תחליף לריטלין. בהצלחה.

22/09/2014 | 08:10 | מאת: חגית

לא הייתי ממהרת לתת ריטאלין כבר ראיתי תופעות שלו ואני אישית לא הייתי נותנת את זה לילד שלי. כמו שאילה הגיבה לך כדאי גם להתייעץ עם נטורופת אני יודעת שפיקנוגנול יש בסולגאר וחשוב לברר אם זה מתאים לילד לפני שנותנים. בכל אופן ילד עם הפרעת קשב וריכוז זה לא רק לתת כדור וזהו. מבחינתי זה דורש המון עבודה אישית.