רטלין LA 20

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

26/06/2014 | 20:06 | מאת: מיקי

לום, אני בן 44 לומד ( מנסה...) משקל 120 ק"ג גובהה 183 ברצוני לקחת רטלין LA 20 מ"ג כמוסות שחרור מושהה. חברת NOVARTIS הזמין לי בבית ...של הבן שלי. האם זה מסוכן ? ... כמה כדורים אני צריך לקחת וממה אני צריך להיזהר? יש לי בריאות תקינה ... אין לי רגישות לתרופות... לא מצליח לשבת ללימוד ולכן יש גם לחץ מצטבר. תודה על ההתייחסות המהירה :)

28/06/2014 | 03:42 | מאת: מתמצא

שלום מיקי, רעיון רע להשתמש בתרופות שנרשמו למישהו אחר, שלכאורה סובל בעיה רפואית דומה. קיימות דוגמאות אין ספור לאנשים ששילמו על כך בבריאותם ולפעמים גם בחייהם. אם נדמה לך שיש לך הפרעת קשב וריכוז פנה להתייעצות מקצועית. בהצלחה בלימודים.