ריטלין ורגישות לרעש

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

07/12/2013 | 12:56 | מאת: נטלי

סטודנטית בת 25. אני שוקלת 50 וכבר שנתיים נוטלת ריטלין 30 מ"ג שחרור מושהה לא באופן קבוע רק בלמידה ממושכת. שמתי לב שבמשך כל השפעת הריטלין יש לי רגישות לרעשים וכל רעש קטן משגע אותי מדלת חורקת לרעשים של רוח נושבת עד לילדים שמשחקים בחוץ ! זה משגע לי את המוח ולא מאפשר לי להתרכז אלא רק גורם לי לעצבנות ומתח. האם זה תופעת לוואי מוכרת? זה משהו שכיח? ואם כן מה אני יכולה לעשות בנידון?? יש לציין שכאשר יש שקט מופתי הריטלין הוא כמו קסם בשבילי והכל עובד מצוין ! תודה רבה על העזרה !!

08/12/2013 | 02:55 | מאת: מתמצא

שלום נטלי, אין נתונים המאפשרים לקשור בבירור את הרגישות לרעש לשימוש בריטלין. הפסקה זמנית של נטילת הריטלין עשויה לעזור לברר סוגיה זאת.