שאלה לגבי נטילת ריטלין באופן יום-יומי

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

24/06/2013 | 14:37 | מאת: יובל

שלום, קיבלתי לאחרונה מהנוירולוגית מרשם לריטלין LA 30 מ"ג במקום ריטלין 10 מ"ג שהייתי לוקח לפני כן. התוצאה מעולה ואני מאוד מרוצה מהכדור. אני סטודנט באוניברסיטה, ובמהלך הסמסטר נטלתי את כדור הריטלין LA כפעמיים בשבוע (כדור אחד בכל פעם כמובן). כעת אני בתקופת מבחנים, ושמתי לב שאני לומד הרבה יותר טוב עם הכדור. רציתי לדעת האם זה אפשרי לקחת את הכדור פעם ביום, יום-יום, למשך תקופת המבחנים? האם יש השפעות כלשהן כתוצאה מכך שאני צריך לדעת מהן? האם יש אפשרות להתמכר לכדור אם אקח אותו יום-יום? תודה רבה!

26/06/2013 | 03:48 | מאת: מתמצא

שלום יובל, אין שום מניעה עקרונית משימוש רציף בריטלין בתקופת הבחינות או אף בתקופה ארוכה יותר.