ריטלין

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

26/05/2013 | 12:13 | מאת: מלי

ילד שלי בן 9.5 אובחן ADHD +אימפולסיבי והיפראקטיבי.נוירולוג המליצ על טיפול בריטלין LA 20 מ"ג.רק התחלנו נטילת תרופה, בינתיים לא הבחנתי בתופעות ליווי חוץ מירידת תאבון.אבל לאחר שקראתי המון כתובת בארץ ובאירופה לגבי ריטלין די נבהלתי.הבנתי שהתרופה אסורה באירופה ורק בארץ ישר מתחילים מריטלין. התרופה פוגעת בכליות ובכבד וזה מפחיד במיוחד מכיוון שצריך לתת לילד לתקופה ארוכה...עד סיום בית הספר..למה לא מציעים תרופה אחרת שעובדת על אותו עיקרון ופחות מזיקה ? לדוגמא glycinum

04/06/2013 | 14:28 | מאת: קרן

למלי שלום, בשל אפשרות של פגיעה בכבד ובכליות נערכות כל תקופת מה בדיקות דם לבדוק תיפקודי מערכות.

04/06/2013 | 16:00 | מאת: מלי

תודה קרן, היה ברור לי לגבי בדיקות, אבל רציתי לדעת משהו אחר ולזה לא קיבלתי תשובה :לגבי glycinum