ריטלין - כאבי בטן חזקים

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

20/02/2013 | 21:07 | מאת: נוי

שלום , היום התחלתי לקחת ריטלין (30MG) ואחרי חצי שעה מלקיחתו יש לי כאבי בטן חזקים, זו תופעת לוואי שתחלוף ?

21/02/2013 | 21:50 | מאת: רמי

נטלתי בעבר ריטלין ולי זה גם עשה כאב בטן והפך אותי לתזזיתי, אבל חושב שאחרי פעם אחת שאתה נוטל תרופה אתה לא יכול לדעת בוודאות. בכל אופן, בגלל איך שזה השפיע עליי אני הפסקתי איתו ואחרי שחיפשתי משהו אחר, אני לוקח תוסף שנפוץ באירופה לבעיות קשב וריכוז שקוראים לו פיקנוגנול (בארץ יש של סולגאר). אם כאב הבטן ימשיך, מציע לך להתייעץ עם רופא או עם נטורופת, שיוכל להתאים לך תוסף שיקל עליך.

23/02/2013 | 02:15 | מאת: מתמצא

שלום נוי, קשה לנבא אבל יש סיכוי שתופעת הלוואי לא תטריד באותה מידה בעתיד. תופעת הלוואי גם תלויה במינון הריטלין ויתכן מאד שגם בסוג הריטלין.