לחץ והתרגשות מבחינה

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

20/01/2013 | 19:54 | מאת: יעל

שלום, שמי יעל, בת 20. בעוד כחודש אגש לבחינת הפסיכומטרי ואני מאוד לחוצה מכך. מאחר ושמעתי מכמה אנשים שלקחו רטלין בבחינה, וזה עזר להם להתרכז , רציתי לשאול האם זה אפשרי לקחת חצי כדור רטלין לפני הבחינה למרות שלא אובחנתי אף פעם כסובלת מהפרעת קשב וריכוז. אשמח לשמוע מכם, יעל.

22/01/2013 | 12:28 | מאת: מתמצא

שלום יעל, ריטלין היא תרופה אשר התגובה לשימוש בה אינדיבידואלית. יש אנשים הנעזרים בה ואחרים סובלים מתופעות לוואי ללא שיש להם מכך כל תועלת. בכל אופן, לא ממליץ להיות שפן ניסוי ביום הבחינה אלא, במידה ומשתמשים בתרופה, לנסות זאת קודם לכן כדי לדעת בפני מה עומדים. פרט לכך, לחץ במהלך בחינה הוא, במרבית המקרים, תופעה בריאה ורצויה ומביאה לשיפור בהישגים. בהצלחה