פלאשים בעיניים, תופעת לוואי?

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

27/11/2012 | 01:49 | מאת: דידי

כ8 חודשים על רטלין 20 מ"ג 3 פעמים ביום (סה"כ 6 כדורים של 10 מ"ג ביום, כל יום) בימים האחרונים לא נטלתי ריטלין, תופעה מוזרה שנמשכה יום שלם היא פלאשים בעיניים, כאילו כל שנייה מישהו מצלם, ממש הבזק אור חזק, לא הייתי תחת השמש או אור חזק כלשהו. זה חזר לאחר יום לכ-4 שעות ושוב נפסק. האם יכול להיות כתוצאה מהפסקת נטילת הריטלין?

27/11/2012 | 10:21 | מאת: מתמצא

שלום דידי, לא יודע. לא מוכר לי. הייתי הולך להיבדק ע"י רופא עיניים, ללא קשר לריטלין