תפרחת חיתולים

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

26/05/2012 | 11:47 | מאת: שלומית

תודה על התגובה כל המשחות שצינתי בהודעה הקודמת ניתנו ע"י רופאת הילדים שלה אך לא הועילו לכן שאלתי אם ניתן לנסות משהו אחר אפילו טיבעי כי ממש מסכנה היא סובלת אשמח אם תמליץ לי על משהו אני התייעץ על כך אם הרופאה לפני הקנה תודה שוב

26/05/2012 | 15:41 | מאת: מתמצא

שלום שלומית, שוב קשה לדעת מבלי להתרשם באופן בלתי אמצעי ולבדוק בעצמך ובמיוחד כשלדברייך ניסית כבר משחות שונות. או שמדובר במשהו שלא חובה או לא צריך לטפל בו או שמדובר במשהו שקשה לטיפול ולא מגיב לטיפולים רגילים. הסבירות לכך קטנה אבל קיימת. מציע להתייעץ עם רופא/ת ילדים אחר/ת ו/או רופא/ת עור.