ריטלין וסמים קלים

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

24/05/2012 | 19:29 | מאת: דניאל

שלום, אני בן 17, עד לפני כחודשיים הייתי צורך ריטלין מדי יום וכעט אני לוקח ריטלין רק בימים עמוסים ולפני מבחנים, כמו כן לעיתים רחוקות אני משתמש בסמים קלים... בדרך כלל אני מקפיד על צריכת הסמים רק זמן מסויים אחרי סיום השפעת הריטלין אך לפני מספר ימים לקחתי שלושה כדורים של ריטלין 10 מג(לפי הנייר השפעה של 4 שעות) לפני מבחן ובדיוק ארבע שעות אחרי השתמשתי בסמים קלים מסוג של תחליף חוקי ולא אורגני של גראס/מריחואנה, במהלך השעה וקצת תחת השפעת הסם נכנסתי להזיות, פראנויות ומצב נפשי קשה מאוד, אחת השעות הקשות שעברתי בחיי... בבוקר שלמחרת כשחשבתי למה זה קרה והנחתי שזה מהריטלין וגם לפי מה שקראתי באינטרנט שיש התנגשות של חומרים וזה גורם למצב נפשי קשה ופגיעה בערך כפולה בתאי המוח(וכמובן שאם באופו קבוע ומוגזם משלבים את שניהם זה גם יכול לגרום לשבץ, מום וכו). לכן הייתי רוצה לדעת אם אכן סביר להניח שזאת הסיבה למצב שבו הייתי ולקבל מידע נוסף על כך ובעיקר מידע לגבי הזמן שצריך להקפיד עליו בין הריטלין לסמים, אם לקחת תווך שעות מסויים מעבר לזמו שהכדור אמור להשפיע או שאפילו 24 שעות... אני מבקש לא לקבל תשובה של אל תעשה סמים וזהו כי זה מסוכן... זה לא יגרום לי להפסיק וזה סתם לא יעזור לי לפתור את התופעה שנחשפתי עליה ושחשוב לי לפתור אותו וללמוד עליה, ולא בדרך של הפסקת הסמים הקלים. תודה מראש, דניאל

24/05/2012 | 21:33 | מאת: מתמצא

שלום דניאל, הפורום איננו עוסק בהיבטים הקשורים לשימוש בסמים, קלים כקשים.

16/08/2012 | 23:59 | מאת: אתה קוקו

אזמה אתה כן רוצה לשמוע? אז תמשיך לעשות סמים וריטלין ביחד אם אתה רוצה לגמור בבית חולים לחולי נפש... ואחר כך עוד תבוא לבקש את עזרת הביטוח לאומי, נכון?