ריבאונד אגרסיבי לאחר ריטלין - מה עושים?

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

31/03/2012 | 11:30 | מאת: אמא

בני בן 8. שוקל 27 ק"ג. לוקח מתחילת שנת הלימודים ריטלין 20 מ"ג LA. את הכדור אנו נותנים ב 7:00 בבוקר, כדי לסייע ליום הלימודים ולטווח שעות הצהריים להכנת השיעורים. לאחרונה התחזק הריבאונד, המופיע בין השעות 16:00-18:00. מגיע לשיאים חדשים. התפרעות, שפה לא יפה ואף אלימות. התנהגות ממש לא אופיינית לילד. זריקת חפצים, גם על אנשים. פרצי זעם בעוצמות חדשות. הילד מספר על זרמים מהמוח שעוברים אל הידיים ואל כל הגוף. שבעיקר "לא יכול להשתלט עליהם ועל הידיים וזה גורם לו לעשות דברים שיודע שאמא תכעס עליהם אח"כ." עצוב. יש לי דמעות עכשיו. שאלתי היא: מלבד טיפול ריגשי, ליווי נוירולוג/פסיכיאטר ומגוון פעילות גופנית בכל עת שניתן - יש לכם עוד המלצות כיצד להתמודד עם השעה/שעתיים הקשות האלו? טיפים להתמודדות או מניעת פרצי הזעם החריגים? אודה לכם על כל פיסת עזרה הכי קטנה שתהייה... אמא

31/03/2012 | 13:59 | מאת: מתמצא

שלום לאמא, ברור שזה נושא שקשה יהיה לתת לו מענה בפורום מעבר לעובדה שניתן להציע לשקול, יחד עם המטפלים השונים, לתמרן עם סוגי ריטלין שונים

01/04/2012 | 11:55 | מאת: אלי

גם אנו עם אותה בעייה - הנירולוג הציע לשנות/לכדור אחר או להוסיף משהו אחה"צ / ננסה ונעדכן זה פשוט בילתי ניסבל תנסי לתת לו שוקולד אחרה"צ