לרקפרס טבליות 10 מ"ג

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

20/02/2012 | 13:57 | מאת: יאיר דותן

אדון גברת נכבדים שלום רב, ברצוני לבקש מכם מידע אמין מדויק לגבי:לרקפרס טבליות 10 מ"ג האם הטיפול בתרופה זאת פוגם ביחסי מין בכלל ובזקפה. תודה על תשובתכם המסורה. בברכה, יאיר דותן

20/02/2012 | 16:12 | מאת: מתמצא

שלום, לירידה בתפקוד המיני סיבות אפשריות שונות, כולל תרופות. תופעה זאת שכיחה בקרב תרופות שונות לטיפול ביתר לחץ-דם ותוארה גם לגבי לרקפרס אם כי שכיחותה המדוייקת לגבי לרקפרס לא ברורה די הצורך. ניתן לנסות לבסס את הקשר בין התופעה לתרופה על ידי הפחתת המינון שלה או אף הפסקתה, בתקווה שבמקביל ישובו העלומים ללבלב. הפסקת התרופה חייבת להיות בידיעה ותיאום של הרופאים המטפלים בך.