מינון ריטלין 10

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

19/02/2012 | 14:18 | מאת: אמא עדי

שלום רב, בני בן ה-8.5 שוקל 25 ק"ג, אובחן כ-ADD. המינון שהומלץ ע"י הנוירולוג לריטלין10: חצי כדור בבוקר( 5 מ"ג ) . בדקתי במינונים המומלצים וזה נמוך מתחת להמלצה (0.3-0.7). 0.3*25 =7.5 ולא 5. הבנתי שיש גם סכנה במינון נמוך מדי שיכול להביא להדרדרות. לחברה שלי יש ילדה שגם שוקלת כך והיא מקבלת 10 מ"ג (מתאים להמלצות הרשמיות). מה לעשות ? אני אובדת עיצות ולא יודעת מה לעשות. בתודה, עדי.

19/02/2012 | 19:54 | מאת: מתמצא

שלום אמא של עדי, לריטלין שימוש קצת מגוון וגם גיוון במינונים. ניתן להתייעץ שוב עם הרופא לצורך תיאום ציפיות. ניתן להתייעץ גם עם רופא אחר המטפל ב- ADHD וגם להשלים את הידע הכללי בנושא מאד ספציפי זה בפורומים העוסקים בנושא, בפרט, בילדים.