20 מ"ג sr- ירידה בראייה למרחק והתרחבות אישונים

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

05/01/2012 | 14:17 | מאת: חן

אני בת 23, אני לוקחת כבר חצי שנה ריטלין 10 מ"ג- למרות התופעות לוואי-, בשבועיים האחרונים אני לוקחת 20 מ"ג sr, ישר כשהתחלתי הרגשתי ירידה בראייה במיוחד למרחק- שהתבטאה בהתרחבות האישונים, בעלון לצרכן תחת קטגורייה של "תופעות לוואי שהתרחשו עם תרופות אחרות המכילות את אותו החומר הפעיל כמו ריטלין"(נמצא לאחר תופעות לוואי נדירות מאוד)מצויין:אישונים מורחבים וקושי בראייה. מה עלי לעשות? האם יש ריטלין אחר שפעילותו כמו ה20 sr? האם זה אמור לעבור עם ההתרגלות, או שזה פשוט פוגע בראייה, כי כבר חשבתי ללכת לבדוק משקפיים, זה מפחיד ומדאיג יחד אך עם זאת אני בלימודים מאוד אינטנסיביים- שאני חייבת להיות בריכוז מתמיד.

06/01/2012 | 04:22 | מאת: מתמצא

שלום חן, אין מדובר בתופעת לוואי שכיחה בלקיחת ריטלין. יש לוודא היטב האם יש קשר בין התרופה לתופעה או לחפש לה הסברים אחרים שכיחים וסבירים יותר.

06/01/2012 | 04:22 | מאת: מתמצא

שלום חן, אין מדובר בתופעת לוואי שכיחה בלקיחת ריטלין. יש לוודא היטב האם יש קשר בין התרופה לתופעה או לחפש לה הסברים אחרים שכיחים וסבירים יותר.

23/10/2018 | 20:33 | מאת: יוסי

קרה לבני עם 30 LA . מאז קונצרטה.