ניסיון ראשוני לרטלין

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

28/12/2011 | 16:16 | מאת: BBGB

שלום אני בן 21 ובקרוב מתחיל ללמוד לפסיכומטרי, אף פעם לא השתמשתי ברטלין ואני לא מאובחן בתור מישו שצריך אך בכל זאת אני מעוניין לנסות ולראות איך התרופה תשפיע. יש לי כדור 1 במינון 10מיליגרם, אני שוקל קצת מעל 100 קילו. אני מעוניין לדעת איך הכדור יכול להשפיע ואם זה יכול להיות לטווח ארוך יותר מכמה שעות(תופעות לוואי), קראתי כל מיני מאמרים יש כאלו שגרמו לי לחשוב אבל בכל זאת עד שאני לא אנסה אני לא אדע. עצות יתקבלו בברכה, תודה רבה

28/12/2011 | 19:46 | מאת: מתמצא

שלום, מציע להתייעץ עם בעל מקצוע המכיר אותך לגבי אפשרות השימוש בריטלין