מינון ריטלין

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

23/12/2011 | 22:32 | מאת: אני

שלום, פניתי לרופא המשפחה שלי והוא רשם לי עשרה כדורים של ריטלין (10mg). בפעם הראשונה שלקחתי את הכדור, הרגשתי טוב ובפעמים האחרות זה הפסיק להשפיע. האם מותר לקחת שני כדורים בבת אחת? זה נורא חשוב לי. אני מניח שלגובה ולמשקל יש השפעה, לכן אספק את הפרטים: אני שוקל קצת מעל 60 והגובה שלי הוא 1.81 מ'. האם יש סכנה בהגדלת המינון על דעת עצמי?

24/12/2011 | 12:27 | מאת: מתמצא

שלום, יתכן שאתה זקוק למינון גדול יותר אבל ראוי לעשות זאת בהדרכת רופא המשפחה שלך שיגדיר את יכולת התימרון שהוא מאפשר לך בבחירת המינון. לעיתים יש צורך להיעזר בתכשירים ממשפחת הריטלין הפועלים לפרקי זמן ממושכים יותר כמו ריטלין LA, ריטלין SR, קונצרטה ואחרים.