משחק במינון רטלין 10 מ"ג

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

22/12/2011 | 15:55 | מאת: קרן36

התחלתי לפני שבוע רטלין 10 רגיל מ"ג פעמים ביום אני בת 35 שוקלת 47 ק"ג , ההשפעה מספיקה לי ל- 3 שעות האם יש באפשרותי לעלות את המינון לכדור וחצי כל פעם או במקביל לאחר נטילת שתי המנות שנקבעו לי לקחת בנוסף חצי כדור אחרי המנה השניה עד שהקבע תור מסודר לרופא? משחק במינון ב10 מ"ג רטלין רגיל האם בכלל אפשרי או מסוכן?...

22/12/2011 | 23:06 | מאת: מתמצא

שלום קרן, הנחיות אישיות לגבי צורך בשימוש בתרופה, התאמתה למצב, המינון המומלץ ומשך הטיפול המתוכנן הם דברים בתחום חובתם ואחריותם של הרופאים המטפלים בך