שאלה ממש דחופה אשמח לעזרה ולפרטים תודה!מחכה לתשובה

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

08/11/2011 | 14:50 | מאת: דנה זה ממש ממש ממש דחוף מחכה לתשובה

אני יודעת שיש תורפה שהתופעות לוואי שלה משנים קצת את צבע העיינים.ואני גם יודעת שזה רק למי שחולה במחלה הזו יכול לקבל את המרשם..אבל אולי יש איזה דרך לקבל את המרשם?משהו שאפשר לעשות?אולי ליצור את המחלה הזו?או אולי תרופה אחרת או טיפות שהתופעות לוואי שלהן טיפה משנות את הצבע?בקיצור כל דבר או תרופה או איך שאני יוכל להשיג את המרשם יעזור מאוד זה חשוב תודה

10/11/2011 | 13:38 | מאת: מתמצא

שלום דנה, לא ברור מפנייתך מה רצונך.