עזרה!!!

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

24/10/2011 | 23:34 | מאת: יוני

שלום רב רציתי שאול 2 שאלות 1 האם לאחר לקיחת קונצרטה יש בעיה באכילת דברים כגון סוכר קולה או שוקולד 2 האם יש קשר בין לקיחת הקוצרטה לבין דיכאון לאחר מכן ואם זה קשור כדי להפסיק בתוה יוני

25/10/2011 | 02:42 | מאת: מתמצא

שלום יוני, 1 האם לאחר לקיחת קונצרטה יש בעיה באכילת דברים כגון סוכר קולה או שוקולד ? לא 2 האם יש קשר בין לקיחת הקוצרטה לבין דיכאון לאחר מכן ואם זה קשור כדי להפסיק ? תיאורטית, יתכן קשר למרות שלא בסבירות גדולה מידי. לגבי מה לעשות כדאי לקבל הנחיות ממי שהמליץ על מתן הקונצרטה.