ריטלין ושילוב עם קפאין ווולבוטרין

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

09/09/2011 | 13:59 | מאת: בעל ADD

שלום רב, אני מספר שנים כבר נוטל ריטלין בתקופות בחינות,במינון נמוך יחסית כיוון שאני נוהג לשלב את הריטלין עם קפה כדי לחזק את תחושת העוררות והריכוז וזה עבד עליי טוב,הייתי כל 4 שעות חוצה כדור ריטלין רגיל יחד עם פעמיים קפה שחור במשך ה-4 שעות וזה נתן לי אחלה תוצאות,מדי פעם היו לי התקפי חרדה אבל לא תמיד היה עושה לי את זה...לאחרונה התחלתי ליטול וולבוטרין עקב דיכאון,קראתי שזוהי תרופה שאמורה להשפיע גם על מנגנון הקשב והריכוז,ואני אישית לא מרגיש ממש שיפור בפוקוס וריכוז,כמו כן התרופה וולבוטרין שלעצמה גם נחשבת למעוררת (לא ברמות של ריטלין) והשילוב של שניהם ביחד שניסיתי פעם אחת גורם לי קצת ללחצים בחזה ודפיקות לב,מה עליי לעשות בתקופת מבחנים?האם השילוב הנ"ל אפשרי או שעליי להפסיק עם הוולבוטרין?

09/09/2011 | 16:12 | מאת: מתמצא

שלום ADD, לא תמיד כל מיני תיאוריות עומדות במבחן המציאות. בנסיבות של סטרס (בחינות לדוגמא), כדאי שתלמד מה מן הקוקטייל (קפה, ריטלין, וולבוטרין, גורמים אחרים) עוזר לך והאם יש צורך לתמרן במינונים הרגילים. קשה לתת עצות לכך מרחוק. צריך לשתף את הרופאים שרושמים לך ריטלין/וולבוטרין.