מצב חרום,יותר מידי רטלין

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

30/08/2011 | 21:29 | מאת: לירן

היי אני בן 16 אני בבעיה מאוד מאוד מאוד רצינית. אני בנאדם טיפש,הייתי במסיבה,והסנפתי 4 קפסולות של 30 מג רטלין עם התפרקות איטית משהו כזה,הסנפתי 2 קפסולות 20 מג רטלין התפרקות איטית ובלעתי קפסולת 20 מג וקפסולת 30 מג-שניהם התפרקות איטית סך הכל 5 קפסולות 30 מג ו3 קפסולות 20 מג-כולם התפרקות איטית(אני לא זוכר מה בדיוק היה רשום. כל זה בתוך פחות מ20 שעות.לא הכל בבת אחת הסנפתי 2 של 30 ואז אחרי שעה עוד אחד,ואז באותו זמן בלעתי אחד של 20,ואז משהו כמו 12 שעות אחר כך בלעתי 30 מ"ג הסנפתי 2 של 20 מג ואז הסנפתי אחד של 30 מג שעה אחרכך חשוב לציין.אין לי מרשם לזה,אני לא אמור להשתמש בזה סתם רציתי לדפוק את הראש כמו אידיוט,כרגע אני 6 שעות אחרי האחרון שהסנפתי,לא ישנתי 36 שעות בגלל זה. וכרגע אני לא יודע מה לעשות כי אני רוצה לישון,אבל זה לא נותן לי! בבקשה עזרה.

31/08/2011 | 04:32 | מאת: מתמצא

שלום לירן, אם אתה מרגיש לא טוב, בנסיבות שתיארת, אל תהסס לפנות לעזרה רפואית, כולל במסגרת חדר מיון. תרופות הן לא משחק ילדים ו...גם לא משחק נערים אלא משחק באש.

31/08/2011 | 10:22 | מאת: לירן

אז הצלחתי להירדם ל8 שעות אבל אני מרגיש שונה,כאילו אני מלא אנרגיה עדיין,זה ישאר ככה תמיד?נזק בלתי הפיך?סכנת מוות?? זה לא שאני מרגיש לא טוב,פשוט כואב לי קצת הראש וההתנהגות שלי שונה.... שוב פעם תודה