שתיית אלכוהול ורטלין

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

17/08/2011 | 21:05 | מאת: בדוי

שלום,אם אני לוקח כדור רטלין 10 מ"ג(זמן ההשפעה של הכדור הזה הוא 4 שעות) אם אחרי 4 שעות אני שותה אלכוהול האם זה מסוכן? מהי הסכנה? אבקש תשובה מדויקת,אני בן נוער ולא נהיה שיכור מהר.תודה!

17/08/2011 | 21:06 | מאת: בדוי

חשוב לציין שלא לקחתי את התרופה כשנה של הפסקה,והיום לקחתי את הכדור אם זה משנה משהו...

19/08/2011 | 03:48 | מאת: מתמצא

שלום, ההמלצה של יצרן הריטלין היא להימנע משתיית יין, משקאות חריפים או סוגי אלכוהול אחרים בעת הטיפול בריטלין מחשש להחמרה בתופעות לוואי של הריטלין, ללא קשר לטווח הפעולה של סוג הריטלין.