השפעה של ריטלין

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

07/08/2011 | 22:57 | מאת: נועה, 17

שלום אני נוטלת 20 מ"ג ריטלין רגיל לפני בחינות, לימוד לבחינות וכל דבר שאני צריכה להתרכז בשבילו. השאלה שלי היא האם השפעה של ריטלין יכולה להפסיק לעבוד אולי כשהגוף מתרגל אליו או משהו. כי לאחרונה אני לוקחת את הכדור והוא לא עוזר לי כבעבר כלל ואני לא מרגישה אותו. אם זה הגיוני מה ניתן לעשות עם זה ואם לא אז מדוע אני מרגישה כך? תודה רבה

08/08/2011 | 00:34 | מאת: מתמצא

שלום נועה, 17 קשה לדעת בבטחון. יתכן שאת זקוקה למינון גדול יותר של הריטלין או לסוג ריטלין אחר. יתכן שיש יותר מהסבר אחד העומד בבסיס הקושי להתרכז. מרחוק קשה לדעת. כדאי להתייעץ