כאבים לאחר סיום לקיחת כדור

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

07/08/2011 | 20:54 | מאת: נועה

כתבתי לפני כשבוע כאן באתר כשרציתי לקבל מידע בנוגע לכדור ארקוקסיה. הייתה לי דלקת בכף הרגל ולכן נדרשתי לקחת את הכדור הנ"ל- ארקוקסיה 90 מ"ג, במשך 10 ימים. הכאב עבר לחלוטין לפני כמעט שבוע, אבל ממש לפני יומיים חזר קצת בהדרגה ועכשיו די כואב לי ברגל. השאלה שלי היא אם אני צריכה לקחת עוד מהכדור הנ"ל? או שפשוט לחכות שהכאב ייעלם בהדרגה?

07/08/2011 | 22:00 | מאת: מתמצא

שלום נועה, עלייך לשתף את הרופא שרשם לך את התרופה בהתפתחויות לטוב ולרע (היעלמות הכאב והישנותו) כדי שיעריך את המצב מחדש

11/08/2011 | 13:44 | מאת: נועה

שלום, קיבלתי את הכדור אתופן לכאבים שלי בכף-הרגל לאחר שהכאבים שלי חזרו... - הכדור אמור לעשות את אותה השפעה כמו ארקוקסיה? וזה בסדר לקחת אותו יחד עם גלולות נגד הריון?