התרופות שלא משווקות בארץ (סטרטרה, אדרל ) -שאלה

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

14/07/2011 | 12:18 | מאת: רחלי

הבנתי שיש לחצים מצד גורמי רפואה שונים בישראל להביא אותן לארץ , כך שלא נצטרך לייבא אותן באופן אישי דרך בית מרקחת כזה או אחר . האם ידוע לך : 1.האם התקדם משהו בנושא זה ? 2. במידה והן כן ישווקו בארץ , האם יש סיכוי שהמחיר שלהן יירד באופן משמעותי (במיוחד לבעלי ביטוח משלים ) ?

15/07/2011 | 19:10 | מאת: מתמצא

שלום רחלי, לי לא ידוע על כך דבר. מציע לנסות לברר בפורומים העוסקים בתחום של הפרעות קשב וריכוז

28/07/2011 | 15:43 | מאת: גלית

סטרטרה ניתן לקבל בקופ"ח מאוחדת ! ללא יבוא אישי. הבת שלי טופה בתרופה זו. העלות בערך כמו קונצרטה