הבדל בין ריטלין רגיל לריטלין la חוץ מהזמן..?

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

07/07/2011 | 00:21 | מאת: יצחק

אני בדכ לוקח שני כדורים 10 מג של ריטלין רגיל שמחזיק לי בערך 3 שעות אני צריך השפעה ארוכה יותר והבנתי שהאל איי משפיע ליותר זמן .. שתי שאלות .. יש הבדל בהרגשה בין ריטלין רגיל וריטלין la ? הבנתי ש20 מג אל איי הרבה יותר חלש מ 20 מג רגיל אם אני רוצה שחוזק ההשפעה יהיה שווה לחוזק ההשפעה של 20 מג ריטלין רגיל רק ליותר זמן כמה כדורי 20 מג ריטלין אל איי אני צריך לקחת ? תודה רבה ! מצטער על החפירה

07/07/2011 | 01:09 | מאת: מתמצא

שלום יצחק, קרא למשל כאן http://www.doctors.co.il/forum-669#message-175367