ריטלין ותרופות אחרות

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

14/06/2011 | 15:26 | מאת: סטודנטית בת 24

שלום, אני לוקחת ריטליןLA 30 מ"ג כשבוע, לקראת הבחינות, במשך כשנה אני לוקחת אסטו 20 מ"ג. אני משנת סיגריות, ולפעמים צורכת סמים קלים (בתדירות נמוכה), האם ישנה השפעה לטווח הקצר, או הארוך? האם מותר לי לעשות את זה מבחינת השילוב בין כל אלה? אשמח לקבל תשובה במהרה, תודה

15/06/2011 | 09:32 | מאת: מתמצא

שלום לסטודנטית בת 24, קשה לדעת בוודאות מה יהיו השלכות הקוקטיל. יתכן שנשכחו גם מרכיבים נוספים (אלכוהול). כדאי לצמצם נטילת כימיקלים שונים (תרופות, סמים, אלכוהול, עישון) בו זמנית.