קונצרטה 18 מ''ג+משככי כאבים

דיון מתוך פורום  ריטלין (Ritalin) - תמיכה

09/06/2011 | 14:42 | מאת: שאלה

שלום, אני בן 19 ואובחנתי לפני כ3 חודשים עם ADHD ועם קריקוטונוס(בעיה בקרנית). יש לי כאבי ראש מעל העיניים ובאיזור העורף. יש בעיה ליטול משככבי כאבים כל שהם במהלךטיפול בקונצרטה?

09/06/2011 | 16:16 | מאת: שאלה

בנוסף,אני מרגיש מדי פעם סחרחורות בשמש שעוברות במנוחה. האם זה קשור לקונצרטה או לקריקוטונוס?

10/06/2011 | 04:55 | מאת: מתמצא

שלום, כללית, אין מניעה לשילוב תרופות לכאבים יחד עם ריטלין/קונצרטה. לגבי הסחרחורת - לא נראה לי קשר לקרטוקונוס. יתכן קשר לקונצרטה - ניתן לבחון אם קורה גם כשלא לוקחים קונצרטה. חשוב לברר גם סיבות אפשריות אחרות